בעיות בברכים מזה שנים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/12/2014 | 11:14 | מאת: מאי

שלום, אני בת 17 וסובלת מבעיה בברכיים שחוזרת על עצמה. כאשר אני יורדת במדרגות/הולכת במשטח שאינו רצפה, למשל דשא או שטח כלשהו, הברך שלי מסתובבת ומיד חוזרת למקום. אני מיד נופלת לרצפה ומרוב כאב לא מצליחה לבכות. לאחר כמה דקות הברך מתנפחת, האיזור מרגיש חם למדיי, והברך חוזרת לעצמה כעבור כמה ימים. מה זה יכול להיות?!

שלום רב, הבעיה שלך מצריכה אבחון מדוייק ממה את סובלת ומה הבעיה בברך. איבחון כזה נעשה ע"י מומחה לאיזון השלד או מומחה לברכיים, לאחר הבדיקה ניתן לדעת את אופן הטיפול בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית