כאב פתאומי בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/10/2014 | 05:58 | מאת: דניאל

אהלן, אני חייל קרבי לוחם שמבצע בין היתר ריצות ואימונים. אתמול הייתי בבסיס התיישבתי לאכול וישבתי כחצי שעה ופתאום שקמתי לא יכולתי ליישר את הרגל או לכופף אותה, יש לי מאז כאב רציני בברך שמאל כשאני מנסה ליישר ולכופף את הרגל יש הרגשה כאילו משהו שם לא במקום כאילו יש צורך לתת מכה שיהיה קליק (קנאק) בברך אך זה כואב מאוד

שלום דניאל רצוי לפנות למטפל או כורופרקט שמתמחה בעמוד השדרה וברכיים בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית