כאב מוזר בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/08/2014 | 08:10 | מאת: קרן

שלום רב. בת 38. לאחרונה סובלת מכאב מוזר בברך שמאל בכל פעם שאני כורעת ברך. תחושת הכאב היא כאילו המקום פצוע, אך בפועל אין לי שום פציעה באזור. אשמח לדעת אם יש לכם השערות במה מדובר. תודה מראש

שלום קרן, יכול להיות שאת סובלת מחוסר איזון במפרקים או תזוזה של חוליות הגב. כירופרקט יכול לפתור את הבעיה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית