זריקות נשנות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/08/2014 | 13:50 | מאת: ברז אפרת

שלום. אמי קיבלה זריקת אוסטניל לפני 4 חודשים. הכאב ממשיך והציעו לה לקבל את זריקות הארטיז. שאלתי האם ניתן לקבלן כעת או שמומלץ לחכות פרק זמן ארוך יותר. תודה ויום מעולה

הזריקות השונות מיועדות להקל זמנית על הכאב. מומלץ לבדוק ולנסות לפתור את הבעיה בצורה רצינית על מנת שלא יחמיר ויהיה מאוחר מידי. ממליץ להתייעץ עם מומחים. בהצלחה אלי נחוןם

12/11/2014 | 13:13 | מאת: יובל

זריקות זה ממש לא עוזר זה בהתחלה עוזר והפעם השניה כבר לא מועילה. תנסי לעשות חימום ביתי. לי יש משהו שנקרא DDS100 והוא ממש טוב. תחפשי אפילו משהו דומה. אני יודעת שחימום אזור עוזר. יום טוב

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית