זריקת ארטריז

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/07/2014 | 10:08 | מאת: ליזט

הרופא אורטופד המליץ על זריקת ארטריז. לדבריו עשויה מחומרים טבעיים, הסיכון הוא זיהום כתוצאה מההזרקה.(אם יווצר זיהום נצטרך לנתח) ולכן אני בדילמה האם כדאי לבצע את ההזרקה ? (3 זריקות כל שבוע זריקה) האם היא באמת עוזרת?. נפלתי לפני שנה ולפני שנה וחצי מאז יש לי כאבים בברך.טופלתי אצל כירופרקטור לדעתו יש קרע בסחוס. בצילום (מלפני שבועיים) בעמידה יש שחיקה של הסחוס. האם מומלץ טיפול אחר? תודה.

שלום ליזט, מומלץ לפנות ליעוץ נוסף, לא ניתן לדעת מראש האם הזריקה תעזור או האם לאחר מכן המצב יסתבך, בהצלחה אלי נחום

מנהל פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית