תוצאות בדיקת US

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/07/2014 | 12:37 | מאת: פלורה

בן זוגי הרגיש כאבים בעת הרמת ידיים. תוצאות הבדיקה היו קרוב לוודאי קרע ,וגם ACROMIOCKAVICULAR JOINT -הודגמו שינויים ארטרוטיים דו צדדית. הוא הופנה לפיזיוטרפיה לגבי הקרע ולעניין השינויים הארטרוטיים לא היתה התיחסות הרופא. השאלה אם צריך להתיחס לזה

שלום פלורה, פורום זה לא עוסק בניתוח תוצאות בדיקות. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית