שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/04/2014 | 12:09 | מאת: דבורה ל

שלום, אני בת 68 סובלת משחיקת סחוס בשתי הבירכיים,דלקות חוזרות בתדירות כאבים חזקים,הרופא אורטופד היציע לי זריקה מחומר של קרבולת תרנגול ,מה דעתך? טיפול תרופתי שקיבלתיZaldiar וBrexin .

שלום דבורה, אפשר לנסות את הטיפול בזריקה אך לדעתי טיפול זה הוא לא בא לפתור את הבעיה על מנת לפתור את הבעיה יש צורך בטיפול שונהץ מומלץ להכנס לאתר CRT ולקרוא על בעיות ברכיים ופתרון WWW.CRT.CO.IL

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית