פיענוח mri

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/08/2013 | 18:20 | מאת: חיה

שלום רב בת 47, לאחרונה סובלת מכאבים ברגליים, בבדיקת m.r.i שביצעתי הסיכום הוא: שבר סובכונדרלי בפלטו של הטיביה עם בצקת לשדית מסביב. קרע בשורש של המינסקוס הפנימי. עודף נוזל במפרק. שאלתי מה עושים ואיך מטפלים? תודה רבה

שלום חיה, נא לפנות לפורום מתאים, פורום זה אינו עוסק בפעינוח.. לגבי טיפול מומלץ לפנות למטפל המתמחה בבעיות ברכיים ושלד בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית