צריבה לאורך כל 2 הרגליים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/08/2013 | 11:34 | מאת: חנה

אני מתלוננת על צריבה מתחת למעטפת (העור) לאורך כל 2 הרגליים עם כאב חד מעל ברך שמאל. בבדיקת U.S בברך שמאל בשל אותו כאב חד נמצא קרע מינימלי במרקם השריר. אישית אני לא מקשרת את הצריבה ב-2 הרגליים לאותו כאב חד מעל ברך שמאל. האם בכך שנמצא כי אותו כאב חד זה בגלל הקרע הקטן בשריר אין יותר מה לעשות? האם קיימת בדיקה שבעזרתה ניתן לבדוק ממה נובעת אותה צריבה מתחת לעור ב-2 הרגליים? מה הטיפול בקרע במרקם השריר אם בכלל? מודה לך מאוד על התייחסותך - חנה

שלום חנה, מאוד קשה לדעת דרך דפי האינטרנט מה סיבת הצריבה. בדרך כלל צריבה לאורך הרגליים נובעות מבעיות בחוליות הגב או מיפרקים לא מאוזנים. ממליץ לפנות לכירופרקט בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית