חבישת ג'ונס לברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/08/2013 | 03:02 | מאת: גלי

האם חבישת ג'ונס יכולה לעזור במצב של נעילת ברך ? תודה למענה .

שלום גלי, מהניסיון שלי לא רצוי לקבע את הברך אלה למצוא פתרון בצןרת עיסוי או תרגילים מיוחדים לשחרור הברך. לעיתים הבעיה של הנעילה קשורה למקור מרוחק יותר. במידה וקשה לך לצאת מהבית נסי למצוא מטפל/ת שיגיעו אליך. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית