תאונה דרכים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/07/2013 | 21:07 | מאת: חנה

עברתי תאונת דרכים שגרמה לי לחבלות בכל הגוף. מהטלטלה חטפתי גם מכה קשה בברכיים ממשהו שעף עליי מתוך הרכב ומאז אני מרגישה צריבה בעיקר בברך ימין שכל נגיעה מעל כואבת הכאבים כאמור מפושטים בכל החלק התחתון מהמותניים ועד לכפות רגליים עם תחושה של משהו דוקרני וכואב בעת עמידה מאחורי קרסולי הרגליים. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? בתודה מראש - חנה.

שלום חנה, הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע מאין ספור סיבות. ללא בדיקה מקיפה לא ניתן לדעת ממה את סובלת ולא ניתן להעניק לך יעוץ מקצועי. כנראה בעקבות התאונה מעבר למכות שחתפת נגרמו שינויים ביציבה שלך ובאיזון של הגוף. מומלץ לפנות לייעוץ מיקצועי. בהצלחה אלי נחום

02/12/2013 | 04:46 | מאת: אילן

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית