מפרק ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/07/2013 | 18:57 | מאת: ורד

הייתי אצל מומחה למפרקים לאחר שעשיתי אולטרסאונד והיה חשד לקרע במיניסקוס .הציעו לי לעשותאמריט אבל הרופא נתן לי לעשות צילום רנטגן לאחר הצילום הוא אמר לי שהמפרקים אצלי שחוקיםושהוא מציע שאם יהיו לי כאבים עוד שלושה חודשים לאחר שאעשה פיזיותרפיה כדאי שאעשה ניתוח להחלפת המפרק ,האם יש סיכוי שלאחר טיפול שלכם לא אצטרך לעשות ניתוח תודה מראש על התשובה

שלום ורד, רק לאחר בדיקה מקיפה כולל צילום הרנטגן יהיה ניתן לקבוע אם את מתהימה לטיפול. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית