תחושה בכתף

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/06/2013 | 13:44 | מאת: ציון

היי, לפני כ10 חודש עברתי ניתוח לפריקות חוזורות בכתף אני סובל בזמן האחרון בהחמרה של כאבים חזקים בכתף במהלך תנועות של הכתף ובהרבה מקרים במהלך שינה בנוסף אני מרגיש מן שיופים כאלה בכתף תחושה של כתף נתקעת קשה להסביר זאת ? מהו לדעתך הסיבה לדברים האלה ? האם זה נורמטיבי? ומה כדאי לעשות ? האם יש בדיקה של הכתף צילום שעדיף לעשות ? תודה מראש....

שלום ציון, מומלץ לפנות לייעוץ נוסף. כמו כן ישנם מטפלים שמתמחים בבעיות שלד. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית