קרע ברצועה קדמית בברך ונוזלים בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/05/2013 | 18:22 | מאת: מאור ישועה

היום הייתי אצל אורטופד ברך והוא איבחן את הפציעה הזו כלא חמורה והמליץ על תרגיל פיזיוטרפי שאמור לעזור לי לחזק את הירך שמחזיק את הברך. שכחתי לשאול אותו כמה שאלות ואולי תוכלו לענות לי עליהן. 1. כשאני רץ ופותח רגליים ולא מחזיק את הברך עם השריר אני מרגיש בריחה של העצם קדימה כאילו היא משוחררת וזה כואב, זה ישתפר? אני יוכל לעשות את זה מתישהו? 2. מגן ברך יעזור? אם כן איזה? 3. כשהרגל סטטית הברך ממש כואבת, זה גם ישתפר?

שלום יהושע, אפשר לנסות מגן ברך, מאוד קשה לענות לשאלתך ללא ביצוע בדיקה ואיבחון מקיף בכדי לבין את הסיבה לכאב. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית