שחיכת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/05/2013 | 15:08 | מאת: אבי

שלום אני סובל מזה כ-5 שנים משייכת בברך בעקבות ריצות מרובות , אני בן 23 ואני עדיין לא מעקל את מה שיש לי בברך , אני סובל מכאבים מרובים בכל יום ויום ובעיקר כשאני מנסה לעשות פעילות גופנית מסויימת ... אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות בנידון !

שלום אבי, ראשית רצוי מאוד לפנות לרופא מומחה לברכיים שיברר ממה אתה סובל, לידיעתך לא תמיד הרופא יכול לדעת את הסיבה לכאבים מיכון שיש צורך לבדוק לא רק את הברך אלא לבדוק את כל מערכת השלד על מנת לדעת את הסיבה לכאבים בברכיים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית