פענוח בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/04/2013 | 11:58 | מאת: רינה

בת 46 נחבלתי בברך שמאל ולהלן הממצאים הודגמו אותות תקינים ממוח העצם, ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס. מודגמת הידקקות של רצועה ACL לכל אורכה, עם מעט אותות חריגים לא ניתן לשלול נזק כרוני. שאר הרצועות הודגמו תקינות. מודגם אות חריג אלכסוני בהיקף הקרן האחורת של הMM המגיע קרוב מאוד אל המשטחי הפירקי התחתון. לא ניתן לשלול בודאות קרע פריפרי. ה- LM מודגם תקין המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור הוגדם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיאולוגית, ללא עדות ליצירת ציסטה פופוליטאלית. מה דעתך על פי הממצאים? בנוסף קיימת נכות? לתשובתך אודה

שלום, נא לפנות לפורום המתאים העונה על שאלות בקשר לפענוח. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית