דלקת בשומן ע"ש הופה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/04/2013 | 16:35 | מאת: רוכב מכור

אובחנה אצלי בברך דלקת בשומן ע"ש הופה, ואף קיבלתי זריקת סטראוידים למקום, אולם הכאב אינו חולף ומופיע לאחר פעילות מתונה של כחצי שעה רכיבת אופניים בעצימות נמוכה. אני סובל מהכאבים כבר כמעט שנה. איך נפטרים מהדלקת???

שלום לרוכב המכור, מומלץ לפנות לייעוץ ובדיקה נוספת אצל מומחה לברכיים ושלד אי אפשר להסתמך רק על זה שאתה סובל רק מדלקת, ייתכן והבעיה הרבה יותר מורכבת, הברך הוא מפרק מורכב הנושא את כל משקל הגוף, מאוד קשה לתת ייעוץ ללא איבחון מקיף. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית