דחוף! האם יש טיפול זריז למתיחת רצועה בברך?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/03/2013 | 17:08 | מאת: יונתן א'

שלום :) לפני שבוע מתחתי את הרצועה בברך שמאל. כיום אני מצליח ללכת על הרגל לכופף ולישר אותה. אך עדיין מרגיש כאבים קלים בברך. בעוד כ-13 ימים אני יוצא למשך שלושה ימים למסע (ים אל ים) רציתי לדעת האם לא יגרם לברך נזק אם אני אצא למסע זה? מה הייתם ממליצים לי עד ל-26/03 לעשות בכדי להאיץ את החלמתה של הרצועה בברך? תודה מראש לעוזרים

שלום יונתן, לא נראה לי שהמסע שלך יכול לגרום לנזק לברך, מומלץ מנוחה ועיסויים, בהצלחה נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית