השתלת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/03/2013 | 10:15 | מאת: יפעת

שלום רב, הומלץ לי לבצע ניתוח להשתלת סחוס בברך , הבנתי שניתוח זה אינו כלול בסל הבריאות , האם פוליסה משלימה של מכבי מכסה ניתוח זה ? יש לי מספר שאלות : 1. מדוע לא מבצעים השתלת סחוס בברך בארץ ? 2. היכן מומלץ לבצע ניתוח מסוג זה ? 3. מה העלויות(הערכת סדרי גודל ) הכוללות לניתוח מסוג זה? 4. מה זמן ההחלמה , ומהם סיכויי הצלחה ? תודה רבה מראש , יפעת

שלום יפעת, למיטב ידעתי ניתוח זה לא מתאים לכל אחד, היום ניתן לשיזר את הסחוס ללא ניתוח www.crt.co.il בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית