פענוח מיפוי עצמות - ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/03/2013 | 16:09 | מאת: יניב

שלום רב, אני בן 24 וכתוצאה מכאבים בברך שמאל נשלחתי למיפוי עצמות. יש לציין שאני רץ. דווקא בברך שמאל לא היה ממצא אבל בברך ימין: הודגמה קליטת יתר באיזור ראש הפיבולה ומשטח טיביאלי בברך ימין, ייתכן על רקע מאמץ, AVULSION? אודה על פירוש התוצאה. בנוסף למרות הממצא דווקא בברך ימין הברך שמאלית עדיין כואבת. אילו בדיקות נוספות ניתן לבצע? בתודה מראש!

שלום יניב, פורום זה לא עוסק בפעינוח תוצאות בדיקה, חשוב מאוד לאבחן את הבעיה או את מקורה , לעיתים הכאב בברך נובע ממקור יותר מרוחק כגון הגב או אגן וקרסול. מומלץ לפנות למומחה לשלד , בהצלחה נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית