טיפול במקום ניתוח

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/02/2013 | 17:46 | מאת: מירב

שלום לרופא רציתי לדעת האם קיים טיפול כלשהו במקום ניתוח בברכיים ? להלן הפרטים : מדובר באישה בת 74 עם קשיי הליכה . הרופא האורטופד קבע כי מדובר בשחיקת סחוס ורק ניתוח יכול לעזור. האישה מסרבת לעבור ניתוח מכיון שהיא חסרת בלוטת תריס ( היא נכרתה לפני 40 שנה בעקבות מחלת הסרטן ) והיא טוענת שיש לה חששות כבדים מכל הפרוצדורה. בינתיים הסבל שלה רב והיא מרותקת לבית וחסרת עצמאות. בתקווה לתשובה חיובית תודה רבה

שלום מירב, ישנם טיפולים רבים שיכולים לעזור בכאבי ברכיים, הכל תלוי במצב, במידה והבעיה קשורה לחוסר סחוס בברכיים, יש טיפול היכול לחדש את פעילות הסחוס, במידה ונשאר לה עדיין סחוסים והסחוס לא שחוק לגמרי. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית