קור בכפות הרגליים והרדמותן בריצה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/02/2013 | 14:12 | מאת: אדיר

שלום רב, אני בן 28 ללא היסטוריה רפואית, ללא מחלות כרוניות, לא נוטל תרופות בקביעות, לא מעשן, משתדל לשמור על דיאטה מאוזנת ואף פעיל ספורטיבית. לאחרונה אני חש בתחושת קור יוצאת דופן בשתי כפות הרגליים, תחושה זו נמשכת רוב שעות היום, גם בימי שמשיים. בנוסף כאשר אני רץ נרדמות לי כפות הרגליים תוך כדי הריצה, פעם רגל ימין ולעיתים רגל שמאל, גם כשוידאתי ששרוכי הנעליים רפויים. אשמח אם תוכלו להשפוך קצת אור על התופעה. תודה רבה, אדיר

שלום אדיר, כנראה שאתה סובל מעקמת בעמוד השדרה הגורמת לאי זרימת דם לרגליים. ממליץ לפנות לטיפול לכירופרקט. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית