תשובה לבדיקת אולטראסאונד ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/09/2012 | 21:56 | מאת: לינוי

שלום רב, אשמח אם תוכל להגיד לי מה הפירוש של התשובה לבדיקת באולטראסאונד שעשיתי בברך ימין. כעקרון אבחנו אצלי את הבעיה כדלקת בגיד הפיקה, ואני כבר 8 חודשים סובלת מהבעיה.אני חיילת והסיפור התחיל כשנחבלתי בברך.  התעבות עם תפליט בכמות מזערית בקטע דיסטלי של הגיד הפטלרי. אין לשלול קו היפואקוגני באספקט קונדילרי של במיניסקוס המידיאלי - קרע? התמונה אינה אבחנתית. יתר מיניסקוס (LM), רצועות קולטרליות, גיד קוארדיספס ופוסה פופליטאלית הודגמו ללא סטיות. לשקול השלמת בירור הדמייתי לפי הצורך. אשמח לדעת מה זה אומר בכללי? ומה זה התעבות?ממה זה נגרם? תודה מראש!!!

שלום לינוי, נא לפנות לפורום המתאים פורום זה לא עונה בשאלות פיענוח . בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית