מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/07/2012 | 10:58 | מאת: רפיראמי

היי שמי רפי עברתי בדיקת מיפוי עצמות ובבדיקה היו הממצאים הבאים:ריכוז בקידומת צלע 2 משמאל מתאים לטראומה עם שבא רליטה מוגברת פתלוגי ובלתי סדירה בברך ימינית עם הדגשה פתולוגית במשטח ארטיקולרי לטרלי של הטיביות וברונדילוס פורמלי לטרלי . הממצאים מתאימים לטראומה עם פגיעה במינסקוס לטרלי ריכוז קטן בפיקה מדיאל בלתי ספציפי . הייתי מעוניו לדעת בבירור מה הממצאים האלה מראים ? תודה מראש

שלום, פורום זה לא עוסק בניתוח ממצאים נא לפנות לפורום המתאים. תודה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית