תחושה מוזרה בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

29/07/2012 | 12:38 | מאת: יונית

שלום, אני בת 21 ובמשך יומיים סובלת מכאבים מוזרים בברך. הכאבים האלה מונעים ממני לישון וממש מפריעים לי במהלך היום. זה פחות כאב אלא יותר הרגשה מציקה בברך שפחות מורגשת כשאני עומדת. חבשתי את הברך בתחבושת אלסטית והכאב טיפה ירד אבל זה התחיל להקרין לי לצלע ממש הרגשה כאילו העצמות מרקיבות. תוכל להגיד בערך מה זה? ואיך ניתן להרגיע את הכאב?

שלום יונית, ישנם ביבות רבות לכאב ברכיים החל מדלקת ועד שחיקת סחוסים בברכיים, אחת מהסיבות השכיחות בכאבי ברכיים נובעות מאי איזון של השלד והמפרקים רק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לדעת את הסיבה לכאב. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית