שחיקת סחוס בכתף שמאל+ ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/06/2012 | 21:19 | מאת: עידן

שלום וערב טוב , לסבתי בת ה 80 אובחן לאחרונה שחיקת סחום בכתפיים , עד כדי שהיא איננה מסוגלת להזיז את הידיים מכאב . הומ לץ לה לעבור ניתוח להשתלת \ החלפת הסחוס בברזל או פלסטיק . האם הטיפול בשיטת MBST יכול לעזור ? כמה אפקטיבי הוא יהיה בגיעל שכזה ? ואיפה ניתן לעבור את הטיפול ? מהם העליות ? תודה מקרב לב , עידן

שלום עידן, מומלץ להתייעץ עם המרפאה MBST רק לאחר בדיקה פיזית ובדיקת הצילומים ניתן לדעת האם הטיפול יעזור. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית