כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/05/2012 | 19:00 | מאת: יוסי

שלןם רב, שמי יוסי ואני בן 50 יש לי נוזלים בברך שמאל קרוב לשמונה שנים ומוגבל קצת גם בהליכה לפי בדיקות שעשיתי נמצא כי הסחוס והרצועות תקינים הומלץ ע"י רופא אורטופד לעבור ניתוח ארתרוסקוסיה בברך שמאל אני מעוניין לא לעבור ניתוח האם יש טיפול למניעת נוזלים בברך?? .

06/06/2012 | 13:14 | מאת: deleted

שלום יוסי, ממליץ במידת האפשר להימנע לרוץ לעשות ניתוח רצוי לנסות טיפול יותר שמרני לפני הניתוח כידוע לך בניתוח אתה יודע איך אתה ניכנס אבל אתה אף פעם לא יודע איך אתה יוצא. בהצלחה רבה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית