שחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/06/2006 | 13:21 | מאת: חנה

שלום, אני בת 54, לפני כשנה אובחנה אצלי (MRI) שחיקת סחוס בברך ימין, כנראה תוצאה של ריקודי עם פעמיים- שלוש בשבוע במשך כ-10 שנים. כיום יש לי גם כאבים בברך שמאל. האם ידוע לנם על מטפל בשיטת CRT במלבורן? אם לא, האם ניתן לדחוס טיפול בתוך חודש בזמן ביקורי בארץ, באוקטובר-נובמבר? אני ינולה לפקסס/לשלוח במייל את אבחנת ה-MRI רוב תודות, חנה

חנה שלום. עד כמה שידוע לי אין מרפאה שמטפלת בשיטת CRT באוסטרליה. יש סיכוי רב שנוכל לעזור לך משמעותית בתוך חודש אשמח באם תישלחי לי צילום של הברך לאימל רצוי צילום רנטגן במצב של עמידה- [email protected] ותקבלי תשובה יותר מדוייקת. בריאות והצלחה.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית