תוצאות בדיקת אולטסאונד בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/03/2012 | 22:05 | מאת: שלומית

quadriceps tendon הודגם מבנה גרמי המתאים לדורבן\ מדור חצוני של הברך כולל lcl -תפיחות רקמה רכה עם מבנה ציסטי , יתכן מניסקיאל ציסט , חשד לנזק במניסקוס קדמי לטרלי האם אוכל לקבל הסבר מה פרוש ההבחנה?? תודה רבה מראש

שלום שלומית, פורום זה לא עוסק בפיענות תוצאות אולטראסאונד נא לפנות לפורום המתאים תודה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית