כאבים בפיקת הברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/03/2012 | 10:24 | מאת: רון

שלום. לפני 8 חודשים כאב לבני הפיקה בברך, לא טיפלנו בזה ממש ועבר לו לבד. לבני לפני כמה ימים אחרי משחק (בני בן 13 וחצי) התחיל פיתאום אחרי 8 חודשים שלא היו לו כאבים חמורים בכלל, להיתפתח ועכשיו כואב לו, הוא יכול ליישר את הברך, אבל להרים אותה שהוא מיישר בשכיבה, או בישיבה לא ממש מצליח, הוא יכול לרוץ אבל כואב לו ומפריע לו. בבקשה עזרה בני רוצה לחזור לשחק במיטבו. תודה

שלום רון, קשה מאוד לתת תשובה מדוייקת ללא בדיקה מיכוון שיש סיבות רבות לכאבי ברכיים. ממליץ לפנות לאיבחון אצל מומחה. אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית