נעילת ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/03/2012 | 09:00 | מאת: רון

הובחנתי ע"י אורטופד בחשש לקרע במיניסקוס לאחר פעילות ספורטיבית, לפני 3 שבועות. הברך לא התנפחה באופן מיוחד, אך מלבד הכאבים היא אינה מתיישרת, ונעולה בזוית של 30-40 מעלות, לא יודע לומר בדיוק כי גם יש כאבים אז אני מפחד ליישר אותה יותר מדי. לא יודע אם האורטופד שם לב לזה (בדיעבד, ראיתי כי רשם בסיכום בדיקה מגבלה ביישור של 10 מעלות). אבל שלח אותי לבדיקת MRI בינתיים. טרם קיבלתי את תוצאות הבדיקה. קראתי על נעילת ברך, והבנתי שבכל מקרה יש צורך בניתוח במקרה כזה, וכמה שיותר מהר. מהי הדחיפות לבצע אורתוסקופיה במקרה הזה, ולמה? וכשאומרים דחוף לאיזה פרק זמן מתכוונים? אני חושש לפוטניאל לנזק אם אמתין יותר מדי זמן (כבר עברו 3 שבועות מאז הפציעה).

שלום רון, קשה לתת יעוץ דרך דפים אלו, ממליץ לחוות דעת נוספת. בהצלחה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית