כאבי ברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/03/2012 | 17:55 | מאת: נטלי

היי אני בת 24 סובלת מכאבים חזקים כבר כמה וכמה שנים מאז שהייתי עוד רקדנית לפני 6 שנים הפסקתי ץ. השבוע עשיתי מפוי עצמות וכרגע אין תוצאות,הייתי יום אחרי בבית חולים בשל כאבי תופת ונפיחות,נתנו לי זריקה ושיחרורו אותי הבייתה. עכשיו הכאבים שוב חזרו ואני כבר מאבדת סבלנות!! מה עושים?

שלום נטלי, לא ציינת היכן כואב?

15/03/2012 | 15:55 | מאת: נטלי

שלום הגיע לי תוצאות של מיפוי עצמות שלי ואני לא כלכך מבינה מה זה אומר: "קיימת קליטה מעט מוגברת באספקט המדיאלי של השליש האמצעי של הגוף הפמור משמאל,אין ליראות קליטה מוגברת בברכיים וסשאר השלד הכליות מודגמות בגודל ומיקום תקינים.." סיכום : " קליטה מוגברת בפמור האמצעי משמאל-שבר מאמץ? ממצא גרמי אחר ? לקורלציה אמצעי הדמיה נוספים... מה הז אומר?

נא לפנות לפורום המתאים תודה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית