mri לכתף ולברך.

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/03/2012 | 00:08 | מאת: שרית.ג.

אבקש לברר האם כאשר עושים MRI כאשר ההפנייה למטרת בדיקת ברך וכתף ? במידה ויש ממצאים באיזורים אחרים בגוף בודקים ומציינים גם אותם בתוצאות? 2. האם בקרע בברך ישנה נפיחות מתחת לברך בצמוד לה? וכאבים של לחץ בתוך הברך ? ומה הטיפול לקרע של רצועה או שריר?

שלום שרית, בדרך כלל לאחר הבדיקה MRI רופא מאבחן את התוצאה בהתייחס רק לבדיקה הספציפית. בדרך כלל הטיפול במקרה קשה של קרע הטיפול הוא ניתוח. הכאב והנפיחות בברך שונים מאדם לאדם בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית