ציסטה במפרק הירך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/02/2012 | 21:05 | מאת: מרגלית

שלום, לאחר MRI התגלתה ציסטה במפרק הירך. האורתופד הפנה אותי לבירור ניתוי במרפאת המפרקים בהדסה. האם יש דרך אחרת להעלים את הציסטה ואת הכאב שנוצר מקיומה? תודה

מרגלית שלום, לא תמיד הציסטה מפריעה ויש אפשרות לחיות עם הציסטה. אם יש כאבים חזקים ממליץ לפנות לקבל חוות דעת נוספת אלי נחום

21/02/2012 | 08:21 | מאת: מרגלית

אלי שלום, תודה רבה על תגובתך המהירה. למי לפנות לחו"ד נוספת? לאורתופד? למומחה למפרקים (לשם הופנתי ע"י האורתופד)? תודה מראש, מרגלית

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית