ברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/02/2012 | 21:15 | מאת: גל

שלום. נפגעתי בברך ימין כתוצאה מתאונה לפני חודשיים וחצי. לאחר בדיקת MRI הסתבר שיש פגיעה במיניסקוס ופגיעה בצולבת. 2 ניתוחים. אני מעוניין לשאול בבקשה מה זה קרעים אינסטרסטיציאלים בצולבת. האם הניתוח קשה וההחלמה מהירה?? תודה רבה.

שלום גל, אם המצב קשה יש לשקול ניתוח במידה והמצב ניסבל עדיף להמתין. בכל מקרה עדיף לקבל חוות דעת שניה. אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית