כאב מעל הברך הימנית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/02/2012 | 10:16 | מאת: גליה

יש לי מדי פעם כאב מעל לברך ימין. מרגיש כמו מעין קו כזה של כמה סנטימטרים מימין לשמאל. זה קורה לא תכוף אבל קורה מדי פעם בשנה שנתיים אולי האחרונות. חשבתי שאולי זה קשור לעובדה שאני נוהגת והרבה, כאילו מהלחיצה הממושכת (שעות) על דוושת הגז. האם אני צריכה להתעלם או שאני צריכה לפגוש רופא ? אורטופד ?

הי גליה, הגוף שלנו מאותת לנו כשיש בעיה. רצוי להבדק אצל מומחה שיזהה את הבעיה. וימצא פתרון, ברוב המקרים המצב יכול להחמיר בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית