דחוף! CT או MRI ?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/02/2012 | 10:32 | מאת: דלית

שלום רב, אני בת 76 עם שחיקה בברך ימין, אבל נשאר עדיין סחוס על מנת לשמר את המצב (שלא יהיה יותר גרוע) המליץ האורתופד להזריק לי "כרבולת תרנגול" בזריקה אחת כל שבוע למשך שלוש פעמים אבל לאור הכאבים החזקים שיש לי, האורתופד חושד גם במיניסקוס ורוצה שאעשה לפני כן סי.טי. "עצמות או מפרק – מיפוי ספקט/SPECT" כדי לבדוק זאת אני תוהה אם אפשר לחסוך מהברך הפגועה את הקרינה מהסי.טי. ואולי אפשר לבדוק את זה באמצעות MRI ? או שמא את הבדיקה הזאת חייבים לעשות רק בסי.טי. ? מכוון שהמצב דחוף, אשמח מאד אם תוכלו להמליץ ולייעץ לי כמה שיותר מהר.... תודה מראש!

שלום דלית, מומלץ לעשות צילום MRI בדיקה זאת יכסית יקרה ובדרך כלל הרופא המטפל צריך להמליץ. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית