תרופה לכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/02/2012 | 01:26 | מאת: גל

שלום רב, מכרה מבוגרת (60+) שלי סובלת מכאבי ברכיים והיא מחפשת אחר תרופה ו/או משחה שתעזור לה, לטענתה היא ניסתה כל מיני תרופות ומשחות אך ללא הועיל...על מה היית ממליץ לה? איזו תרופה היא צריכה לחפש? מהי התרופה ו/או המשחה היעילה ביותר כיום? אנו כמובן מבינים שאי אפשר ליטול את התרופה כך סתם ועליה לראות רופא שייתן לה מרשם ספציפי(במידה ומדובר בתרופת מרשם) אך היינו שמחים לפחות לדעת יותר על תרופות בתחום. רב תודות :)

שלום גל, ישנן סיבות רבות לכאבים בברכיים, ראשית חשוב לדעת בדיוק את הסיבה לכאב ברכיים ורק לאחר האיבחון ניתן לדעת את סוג הטיפול. והאם יש צורך ליטול תרופה או טיפול אחר. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית