גב תחתון

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/12/2006 | 10:34 | מאת: בנץ

איזה טיפול אתם מציעים למצב של הצרות התעלה הספינלית וניון הסחוסים ביו החוליות בחוליות 2-3-4-5

אנו מציעים טיפול משולב של כירופרקטיקה עדינה ייחודית למרפאת CRT . ושילוב מכשיר ה-AURALON C הממטפל בשיקום התעלה הספילית וחידוש הסחוס הבין חולייתי. השיטה היא ייחודית ללא תופעות לוואי ובעלת הצלחה גבוהה.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית