בעיות בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/01/2012 | 16:53 | מאת: יהודית

מדובר בגבר בן 65 במיפוי עצמות יצא חשד ל-AVN ובMRI נמצא נגע שמתאים ל-SONK מה ההבדל ביניהם ואיך ניתן לטפל בזה? היו כאבים ונפיחות ונשאבו 90 סיסי נוזלים.כרגע עושה הידרוטרפיה.נמצאו גם כל מיני קרעים במניסקוסים.

שלום יהודית, מאד קשה לתת תשובה לפני שעורכים בדיקה מדוקדקת לעיתים על מנת להצליח בטיפול יש צורך לטפל באופן כללי בכל הגוף ולא כרק בברך.. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית