מתיחת רצועה בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/01/2012 | 16:00 | מאת: sam

בזמן פעילות ספורטיבית, הזזתי את הברך בדורה לא נכונה כנראה והרגשתי כאילו היא חומקת לרגע החוצה וחוזרת מה שהיה גם מלווה בכאבים, אבל לא הייתה נפיחות ועכשיו(יום אחרי) אני מרגיש הרבה יותר טוב, כמעט ואין כאב בכלל. כפי שהבנתי, כנראה שזו מתיחה באחת הרצועות. האם כדאי להפסיק להתאמן לתקופה מסויימת? רציתי גם לשאול אם יש תרגילים מיוחדים לחיזוק הרצועות בברך. אשמח לשמוע! תודה!

שלום סם, אני ממליץ להמשיך להתאמן, רצוי לא לעשות ספורט הגורם לכאב. מומלץ לחזק את השרירים והגידים, חפש באינטרנט תרגילים לחיזור הרגליים והברכיים. בהצלחה אלי נחום

01/06/2013 | 19:43 | מאת: חוה פרידמן

האם רכיבה על אופנים פוגעת ואיזה התעמלות ביתית אפשר לבצע כשיש דלקת ובעית רצועות בלי יכולת לכופף רגל וכאב בזמן דריכה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית