טיפול לספונדילוליזיס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/12/2011 | 22:55 | מאת: אודי

בבדיקת ct שעשה בני התגלה אצלו בגובה L5-S1 ספונדילוליזיס משמאל עם שוליים לא סדירים.האם יש פתרון לבעיה זו?אם כן מהו?כמה זמן אורך הטיפול?מהם סיכויי ההחלמה ?

אודי שלום, טיפול אצל כירופרקט מיומן אפשר לטפל ביעילות בבעייה. אורך ההחלמה משתנה מטופל למוטפל וכמובן תלוי במטפל. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית