חושש מקרע ברצועה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/11/2011 | 19:54 | מאת: צחי

שלום רב, לפני כשלושה שבועות נפצעתי בכדורגל, סיבבתי את הברך, הרגשתי כמו "קלאק" והיו כאבים רציניים למשך כחמש דקות ואז הכאבים פחתו. יכולתי ללכת על הרגל אבל צלעתי. כמו כן, זה כאב בעיקר בזמן שכופפתי את הברך. רק יום למחרת הלכתי למיון, עשו לי (רק!!) רנטגן ונמצא חשד לשבר (שבר תלישה לפי הרופא במיון) מאחורי הברך. שאלתי אם זה קשור אולי לרצועה, אך לא אמרו לי כלום בנידון. לאחר שבועיים הורידו לי את הגבס ובצילום רנטגן (שוב, בלבד) נמצא כי אין שבר. כיום עדיין יש לי כאבים באיזור שמאחורי הברך (לא בעצם), ממש באיזור שבין אחורי השוק לאחורי התאומים. אין נפיחות רצינית (מינימלית) ואין שטפי דם האם עדיין זה יכול להיות רצועה? (אני מצליח ללכת, ישנם כאבים, לפעמים יותר ולפעמים פחות , כואב כשמכופף מאוד את הברך) תודה רבה רבה מראש

צחי, בצילום MRI ניתן לדעת האם יש קרע ברצועה. קשה לקבוע מה מצבך בלי בדיקה פיזית. ממליף לבדוק אצל רופא מומחה, בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית