נפיחות בחזה מתחת למפתח הלב

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/04/2024 | 18:31 | מאת: משה

שלום דר לאחרונה היו לי כאבים במרכז החזה וללא ממצא לבבי. ולאחר שהכאבים קצת נרגעו התחלתי להרגיש סוג של נפיחות מתחת למפתח הלב זה מורגש וגם קצת מציק אבל בנגיעה לא כואב עשיתי אולטרסאונד שלא הראה משהו והרופא משפחה לא התרשם מה התרשמותך? מה עוד עלי לעשות? תודה משה

אין ביכולתי לדעת מה הסיבה לכאב ולפחיות באיזור מפתח הלב.. הבעיה יכולה להיות ממתח נפשי? דלקת? גזים בקיבה? וכו' ממליץ לעשות בירור נוסף עם מטפל טבעי ..נטרופט בהצלחה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית