מיפוי עצמות אשמח לפיענוח

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/04/2024 | 08:30 | מאת: אלינור

תיאור הבדיקה והממצאים מיפוי עצמות כול גופי כולל CT SPECT מכוון לברכיים , ספקט מכוון לאגן ומבטים מכוונים לאגן, קרסוליים וכפות רגליים. סיבת ההפניה: בירור כאבי גב ופרקים. המיפוי בוצע לאחר הזרקת 20 מיליקורי של MDP TC99M . ממצאים: שינויים ארטריטיים ניווניים בכתפיים, פרקי ירכיים. דגש קל בפמור דיסטלית דו"צ - קורטקס: מאמץ? תגובת מח עצם? לקורלציה קלינית. דגש בטיביאל טוברוסיטי מימין - אנטזופטיה. דגש בטרסוס / מידפוט דורסלי לטרלי בעיקר משמאל (טרסו-מטטרסלי 3 ,( יתכן תגובת מאמץ - טראומה משמאל?

נא להתייעץ אם הרופא המטפל

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית