כאב ברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/10/2011 | 09:11 | מאת: אנה

שלום !! אני מגיל קטן סובלת מקליקים בברך ימיןכיום אני בת 32. זאת תחושת של לחץ בברך .אני לא יכולה לשבת רגיל מבלי ליישר את הרגל כדי לעשות קליקים .והרעש של הקליק הם חזקים, כאילו העצם הולך לישבר . הייתי רוצה לשמוע מה דעתך ? תודה מראש אנה

הי אנה, ישנם סיבות רבות לקליקים בברך אחת הסיבות לדוגמא, פיקה שלא יושבת במקומה. בדרך כלל ניתן לטפל בבעיה ביעילות במהירות וללא כאב. רק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לדעת את הסיבה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית