קישיון ואצבע טריגר בלילה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/10/2023 | 13:02 | מאת: משה

אני בן 50 ולאחרונה בלילה אני מרגיש שהאצבעות בשתי הידים קשות לכיפוף ואף הקמיצה ביד שמאל ״קופצת״ (טריגר). בבוקר לאחר כמה דק׳ האצבעות מרגישות ״רגיל״. למה זה התחיל לקרות, האם זה נורמלי ואיך מטפלים? ביד ימין היה לי שבר בעבר אבל הבעיה בעיקר ביד שמאל.

הי מחלת טריגר פינגר נגרמת כתוצאה מדלקת והתעבות גידי האצבע וכתוצאה מבעיה בשורש כף היד ניתן לטפל ללא תרופות ניתוח או זריקה באמצעות טיפול יהודי שאנחנו מבצעים במרפאת crt מוזמת להתקשר 054-7713-434

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית