כאבים בחיבור היד עם כף היד

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/09/2023 | 17:50 | מאת: אהוד

שלום רב, לאחר כאב חזק ביד שמאל בחיבור שבין היד לכף היד בדופן החיצונית נעשה צילום נמצא כי אין שבר וקיבלתי טיפול תרופתי לדלקת למשך 7 ימים. (betaren). הטיפול עזר ולאחר מס' ימים בודדים חזרתי להתאמן בחדר כושר והכאב חזר אך בעוצמה פחותה... ניסיתי לשים וולטרן פעמיים שלוש ביום אך זה לא עובר. מה מומלץ והאם אין מנוס מלחזור שוב לטיפול אנטי דלקתי תרופתי? תודה, אהוד

יתכן והבעיה בדלקת שחיקה סחוס או תסמונת התעלה הקרפלית מוזמן לאבחון במרפאת crt ללא עלות 0547713534

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית