בדיקת ct האם צריך לבצע?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/08/2023 | 18:33 | מאת: אני

שלום האם לבצע בדיקת ct לאור צילום רנטגן שלהלן: בת 60 בצילום עמוד שדרה צווארי הממצא: מבנה גרמי של החוליות, מראה, שינויים ניוון ודיסקופתיים בגבהים שונים. עד כאן -כאבים יש אבל תחליט- רק בהסתמך על הרנטגן, מאוד חשובה לי דעתך! תודה רבה

אפשר לעשות בדיקת ct אבל זה לא יעזור או יראו בעיות אחרות גם אם יראו במקרה שלך יש צורך לטפל בגב ובשלד.. אפשר להגיע למרפאה שלנו ואנחנו מטפלים בגב ללא ניתוח וזריקות

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית