טיפול CRT

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/07/2011 | 19:16 | מאת: גליה

אני מעוניינת לקבל פרטים לגבי טיפול CRT. האם ניתן לטפל בקרע במניסקוס? מה ההצלחה כאשר מדובר בקרע גדול עם קיפול של החלק הקרוע? כמו כן האם ניתן לטפל בשיטה זו גם בקרע בגיד ההמסטרינגס? ולבסוף, מהי עלות הטיפול וכמה טיפולים צריך?

שלום גליה, לא ניתן לדעת בוודאות האם במקרה שלך ניתן לעזור בשיטת CRT רק לאחר בדיקה ניתן לדעת האם אפשר לעזור ועד כמה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית